Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Govern local -> Organització administrativa

L'ajuntament de Benifaió inicia el procés de concessió de gestió privada per a la piscina coberta.

Tornar Imprimir

En el ple celebrat ahir dimarts en l'Ajuntament de Benifaió es va aprovar el plec de condicions per a la concessió de la gestió del servici públic municipal de la piscina coberta per mitjà de la modalitat de concessió administrativa. Bloc i Partit Popular van votar a favor, mentres que el PSPV-PSOE va votar en contra.

Notícia Ple Piscina coberta

Actualment, estes instal·lacions tenen unes pèrdues anuals per a l'Ajuntament de "300.000 euros per la diferència entre cost i cobrament de la piscina", va matisar el portaveu popular defenent que esta nova gestió que es passava a ple "reduirà les pèrdues ja que l'Ajuntament aportarà 100.000 euros a la gestió i serà l'empresa privada la que gestionarà estes instal·lacions amb més servicis i millores d'instal·lacions".

El portaveu del Bloc, Vicent Tomás, va comentar que "el Bloc vota a favor perquè vol que la piscina coberta s'òbriga, encara que no sabem com quedarà la concessió, he de confiar". Per la seua banda, el portaveu del PSPV-PSOE, Xavier Martínez, va al·legar que el seu partit vota en contra de la concessió "perquè està condicionada per la situació d'insolvència de l'Ajuntament i este context d'incertesa no és el millor per a una concessió a 15 anys. Hi ha gestions mixtes que permeten a l'Ajuntament participar en les decisions, es podria arribar a una altra solució". José Lluïu Monrabal, portaveu del PP, va defendre la proposta afirmant que "este model de gestió és el millor, per això és el que tenen la majoria d'ajuntaments. Volem professionals que sàpien portar la gestió, creiem en la llibertat d'empresa. Estem fent el millor que creiem per al vaig poblar, perquè volem un poble de primera categoria".


La data de presentació de sol·licituds comença a partir de la seua publicació en el BOP i acabarà en els 15 dies naturals següents a la publicació. En l'aprovació d'este punt del ple també s'inclouen millores en les instal·lacions de la piscina coberta a dur a terme per l'empresa gestora, com: reducció de la làmina d'aigua, paquet de màquines cardiovasculars, paquet de màquines isotòniques, paquet de bancs i complements i suports. Tot açò amb l'objectiu que les instal·lacions siguen més polivalents, amb aparells esportius i de fitness, per al gaudi dels veïns.


Entre les funcions que exercirà l'empresa que finalment tinga la concessió administrativa destaquen: el manteniment de totes les instal·lacions, el servici de neteja, servici d'atenció a l'usuari, seguretat, monitors.

Gabinet de premsa i comunicació

Data última modificació:

Et pot interessar...

banner inforatge
Portal Transparència
Carpeta Ciutadana
enllç calendari fiscal
Agenda Cultural
Banner Validacio Documents Electronics
Enlace Agricultura
Bústia ciutadana
enlace festivitats locals

Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es