Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Gabinet de Premsa

Gabinet de premsa

Tornar Imprimir

Logo Gabinet premsa

El gabinet de premsa i comunicació de l'Ajuntament de Benifaió te com objectiu difondre als mitjans de comunicacions notes de premsa amb informació d'actualitat que afecta al municipi des de diversos aspectes: medi ambient, agricultura, serveis socials, cultura i educació, seguretat ciutadana, hisenda, urbanisme, ADL, etc.. així com la seua publicació en l'apartat de noticies de la pàgina web municipal.

L'organització i coordinació dels diferents esdeveniments que s'organitzen des de l'Ajuntament baix les bases del protocol municipal és altre treball del gabinet com ara aplicat als actes de festes patronals, actes fallers, inauguracions, rodes de premsa, col.locació de primeres pedres, visites institucionals etc... Fent un seguiment integral abans i després de l'acte.

Des del gabinet de premsa també s'ofereix un servei a les entitats locals que volen fer arribar les seues activitats o èxits aconseguits als mitjans de comunicació. Així, moltes entitats esportives o culturals utilitzen este servei per fer arribar a la societat els seus objectius. I no sols entitats, molts veïns que han aconseguit algun èxit be siga acadèmic o esportiu també fan us del gabinet per difondre la informació.

Altre aspecte rellevant que es fa des d'este gabinet es la maquetació, disseny i coordinació del Llibre de festes patronals al mes d'agost i dels diferents BIM's digitals mensuals que son penjats a la web municipal.

Per últim cal destacar un control dels plenaris a nivell informatiu. L'assistència a cada sessió plenaria del tècnic d'este gabinet fa possible que al dia següent de la sessió els usuaris de la web municipal i els mitjans de comunicació tinguen amb detall les decisions preses pels diferents grups municipals.

-Dades de contacte:
Gabinet de premsa i comunicació
Plaça Major 15, 46450 Benifaió
contacte: 96 178 43 35 // 607 365 931
e-mail: prensa@benifaio.es
fax: 96 179 41 38

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es